Post by prefmalpamaramb on Feb 12, 2022 5:15:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft Блоки Mine 3D Крафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft Блоки Mine 3D Крафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft Блоки Mine 3D Крафт 2022 version ▞▞▞
Я поставив їм дві зірки. тому що ця гра нога знову і знову. Графіка не схожа на Minecraft. Залізний Голем, як натовп, який великий зомбі. пісок як кінець пісок відьма я не люблю. Там, де я поставив блок, я не можу поставити його ніжку і поставити будь-яку іншу сторону, але тільки там є якісь хороші речі в меблях, тому я поставив йому дві зірочки ⭐ 🌟
ця гра дуже весела і варта завантаження. Однак реклама завжди завантажується для майбутнього відкриття, що спричиняє серйозне відставання 24/7, я часто втрачаю свої зірки, тому що мій персонаж продовжує ходити в лаву і вмирає, коли я вже перестав рухатися. Крім того, кількість реклами насправді надзвичайно дратує, кількість реклами зашкалює.
Зробіть, щоб можна було пройти цей майнкрафт а то скучно А в цілому 4 зірок непогано але є баг чи що, що в сундуках іглу немає а ще додати попугаїв щеб не завадить босс
класна гра всім рекомендую💚💛💜
кор
Це добре, водночас і погано, добре, оскільки все близьке до майнкрафту, але електрику слід змінити на редстоун (плєеаааас!), а фізика редстоуна повністю відрізняється від майнкрафту, тому, будь ласка, змініть його. Якщо ви коли-небудь це зробите, дякую, і тоді я поставлю оцінку 5 зірок, і мені подобається ціна, до речі, і, нарешті, я хотів би попросити вас додати elytras (elytra, перейдіть до minecraft і подивіться, що це таке)
У ліжкових війнах чи інших міні-іграх мене видаляє сервер. Будь ласка, виправте цю проблему в іншій версії цієї гри. Будь ласка, позбудьтеся цієї проблеми, інакше люди, які встановили цю гру, видалить цю гру. І вам довелося зіткнутися з великою проблемою.
Гра гарна. Мені подобається міні-гра «Бій в сніжки», і вона схожа на майнкрафт, але іноді вона дійсно дає збій у списку речей, які можна покращити: 1. нові моби (панди, лисиці, папуги, пінгвіни) 2. нові блоки (кольорові ліжка, бамбук, різні двері та люки) 3. більше міні-ігор (голодні ігри, ліжкові війни тощо) Я сказав вам, що ви повинні покращити, і ви відповідаєте запитанням? справді?
Мені це подобається, але коли я вхожу, екран стає чорним і кажу, що гра не відповідає, і виганяю мене з гри, але я не бачив на YouTube нове оновлення, приємно👍Я хотів би побачити ці моби оновлень 1.17 і 1.16 і блокувати і, будь ласка додайте бджіл 👃👃👃👃і я дуже хочу пограти 😦😦😦😦😦😦😦
Іра топ і лучшая +100000000000зірок
Гарна гра, у неї є багатокористувацький режим, а також речі, яких у mc немає
Дуже весело, дуже рекомендую........це просто веселі пропозиції, але чи можете ви додати більше світильників та паркану...оооо, я думаю, що я просто залишу веселі пропозиції для себе 😂
RealmCraft 3D Mine Block World Petualangan afnj
Є багато тварин, які є хорошими, але там, де ми будуємо будинок, не повинно бути тварин, вони потраплять усередину будинку, тому я ставлю лише 4 зірки, будь ласка, виправте проблему. Повинна бути опція NAP (без тварин на місці), якщо ми натиснемо, що ми повинні вибрати область, скільки ми хочемо.
гра норм постарались 😎👌🎃
Єдине, що мені подобаються, це моди, і я б поставив цьому 5 зірок, ЯКЩО ВИ ВИРІГУЛИЛИ ПЕРЕМІЩЕННЯ ПОКОРОТНОГО ЕКРАНА, тому що це дуже дратує, і просто виправте це, тому що це дратує, і я дам йому 5 зірок, якщо ви виправите цю гру, тому що це буде гра моєї мрії, якщо ви виправите рухомий і обертовий екран і ходите швидше (ー_ー゛)
Shopping Mall Girl: Style Game கேஷுவல் zcu
RealmCraft Блоки Mine 3D Крафт Приключения nucb
Майнкрафт дуже класний графік Дуже класна тому я кладу 5☆☆☆☆☆
Гра просто жахливими словами не передати
Гра крута, але ви можете зробити так, щоб деревні потрапляли дуже часто.^_^, (◕ᴥ◕)(ᵔᴥᵔ)(✪㉨✪)(◍•ᴗ•◍)❤
Це на виживання??
Ця гра дивовижна, але є лише одне село, тому, будь ласка, поставте ще село, інакше це хороша гра 😊
Аватар виглядає жахливо негарно, кола не поєднуються з квадратами. І 5 фрагментів, оскільки максимальна відстань візуалізації жахлива. Те, наскільки повільно ви рухаєтеся, також дуже дратує. A.I дуже дурний, як ведмеді нападають, коли ти навіть не нападаєш на них. Не має сенсу.
По-перше, щоб цей твір ну вона так довго завантажувалась щомісяця скачалася і не скачалася??
Дебільна
Гра жах. Глючить кошик я не можу грати воно постійно
Незнаю яка вона тому ,що вона займає дуже багато місць і я неможу її скачати, але я дуже хочу її грати !!!! Чому займає так багато місць? !
Чомусь після повторного запуску згортається гра
Гра добре але дівку яка вказує жопу сіські і пісюн
Це цікава гра, але одна проблема, будь ласка, додайте в цю гру виживання для кількох гравців, тоді я дам вам п’ять зірок
Ця гра чудова, але я видаляю цю гру та встановлюю її, тому мені потрібно грати в багатокористувацький режим і не грати зі мною, якщо я вибираю скін, але це виганяє мене з гри, і я ютубер, я знімаю відео для свого каналу YouTube, будь ласка вирішіть цю проблему 🙏🙏🙏
Ця гра дуже захоплююча. Мені також сподобалася графіка. Хлопець. У реальному майнкрафті не так, як у царстві крафта. Якщо буде вибір вибирати. Я буду вибирати царство ремесла. Але проблема в тому, що в ньому різні назви. Ендер людина в крафлі майнкрафт. І справжнє ремесло майнкрафт. Є нічник
Мені подобається гарна гра крута
RealmCraft 3D Mine Block World Äventyr oxux
Це підробка, але я цілком впевнений, що саме так і мають бути, якби ви були «піксельними» чаретерами та створювали більш реалістичні (більше схожі на майнкрафт) інструменти, я дам вам п’ятизірковий огляд. Це була гарна гра, але, чесно кажучи, ви повинні принаймні врахувати мої пропозиції. Expeshaly charector.
Гра не плохая, но не для мене. Коли я грала за дівчину і на мене напал волк, ця дівчина видала такі звуки, мені аж неловко стало 🤡👌💦
Гра класна повинна переключитися перед рижимами в грі того 3
коли мій телефон вимкнено, і коли я розриваю свій телефон і граю в цю гру, виправляє це, будь ласка, виправте це, і я встановлю та гратиму в цю гру знову, а також додам ще кілька блоків і рекламу багатокористувацький мод для точки доступу Wi-Fi
RealmCraft 3D Mine Block World Äventyr oxux
Вибачейтп що накричав то був не я а мій брат я вибачаюсь
Realmcraft — це весела та дивовижна будівельна гра, яка дуже схожа на Minecraft, але має свої відмінності. Іноді він вимикається, але я зрозумів, що якщо ти їдеш швидко, це триватиме довше.😊
Так собі
Всё дуже круто,но сделайте, будь ласка, управління з правою стороною🤗
гра класна , але жалко, що не можна грати з друзями.
Непогана гра, але мінус у тому, що жителі не можуть бути самі по собі.
Чому. Тільки чому. Чому люди взагалі завантажують їх. Це обман! Діти думають, що це справжній майнкрафт, а виявляється, що це не так! Усі ці шахрайства з клікбейтом, назви яких говорять: «OMG, Я СКАЧАВ MINECRAFT БЕЗКОШТОВНО, 100% РЕАЛЬНО, БЕЗ шахрайства, НЕ КЛІКБЕЙТ». це просто неправдива реклама. Це клікбейт. Я оцінюю це на 1 зірку. Це захищено авторським правом. Створюйте інші ігри. Це спосіб не отримати авторське право. Вибачте, але ваша гра – це просто обман. Мовляв, так багато обривів ігор. Чому. ЧОМУ. ПРОСТО ЧОМУ!!