(Android/iOS) Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games χακάρισμα πολλών νομισμάτων
Feb 12, 2022 5:18:45 GMT -5
Post by prefmalpamaramb on Feb 12, 2022 5:18:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών νομισμάτων ▞▞▞
▞▞▞ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Συνεχίζει να παγώνει στο επίπεδο 7 και με βγάζει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Θέλω πολύ να συνεχίσω, μου αρέσει το παιχνίδι! Έπαιξα το πρώτο για πολύ καιρό και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος όταν έμαθα ότι υπήρχε το νούμερο 2! Εάν αυτό το πρόβλημα διορθωθεί, θα βαθμολογήσω με 5 αστέρια!
Είναι ωραίο, αλλά αγοράζω πολύτιμους λίθους με την καλύτερη αξία και αυτό το παιχνίδι δεν δίνει τίποτα
Είναι διασκεδαστικό, αλλά το φόρτωμα είναι τεράστιος πόνος. Θα φορτώσει καλά όταν θέλει, αλλά πολλές φορές, θα φορτώσει στο 50%, θα παγώσει και μετά πρέπει να κλείσω αναγκαστικά και να ξεκινήσω από την αρχή. Είναι το μόνο πράγμα που με εμποδίζει να αγαπήσω πραγματικά αυτό το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά έχει μεγάλη καθυστέρηση
Χρειάζεται σοβαρά η εργασία να αρχίσει να επιβραδύνει το σφάλμα μετά από 20 lvl που εμποδίζει την ευτυχία των πελατών, ειδικά όταν προσπαθεί να χύσει τη γροθιά, δεν ανταποκρίνεται και κυριολεκτικά αφήνει το κύπελλο διάτρησης κολλημένο πάνω από τη διάτρηση και τίποτα δεν βοηθάει να το διορθώσετε και να το επαναλάβετε
Το παιχνίδι δεν περνά ποτέ από τη δεύτερη οθόνη και δεν θα πάει στο πραγματικό παιχνίδι
Πάρα πολύ σκληρά. Πολύ βαρύ. Μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται όταν αγγίζω την οθόνη
Χτυπήστε έναν τοίχο στο επίπεδο 40 (Peakwood). Πληρώστε πραγματικά χρήματα > για να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους > για αναβάθμιση > για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Άλλο ένα παιχνίδι "πληρωμή για να ολοκληρωθεί".
Το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και πρέπει να το επανεκκινώ κάθε φορά
Διασκεδάζουμε πολύ μέχρι στιγμής!
Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αποδείχθηκε πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Τα γραφικά είναι καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι, καθώς και τα επίπεδα δεν γίνονται αμέσως πιο δύσκολα. Εάν παίζετε σωστά, οι περισσότερες από τις αναβαθμίσεις μπορούν να αγοραστούν χωρίς πραγματικά χρήματα και το παιχνίδι δεν βομβαρδίζεται με διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες, αν όχι με δυνατότητα παράβλεψης, είναι ακόμα σύντομες. Δεν έχω πολλά χρήματα για να στηρίξω τους δημιουργούς, αλλά αν μπορέσω θα στηρίξω μιας και αυτό το παιχνίδι είναι φωτισμένο και καλοφτιαγμένο.
Potion Punch 2: Фантазийное Кулинарное Приключение Аркады lkt
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά χρειάζεται πάνω από ένα λεπτό για να φορτώσετε το κύριο μενού αφού παίξετε ένα επίπεδο... Επιπλέον, το πρώτο παιχνίδι είχε λειτουργία αχρωματοψίας και αυτό όχι. Σίγουρη υποβάθμιση σε σχέση με το αρχικό.
Μια ειδοποίηση εμφανίζεται συνεχώς ότι η συσκευή μου και τα δεδομένα cloud δεν συγχρονίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Δεν έχω καμία επιλογή να αγνοήσω και όταν επιλέγω μία επιλογή, το παιχνίδι ξεκινά ξανά. Είναι ενοχλητικό ειδικά όταν είσαι σε ατελείωτη λειτουργία και το παιχνίδι ανανεώνεται. Επίσης, οι ζωές σας δεν ανανεώνονται. ταλαιπωρία.
Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι αν δεν κολλούσε συνεχώς. Απόλαυσα πολύ αυτό που μπορούσα να παίξω όμως. Είναι προκλητικό και διασκεδαστικό.
Υπέροχο παιχνίδι. Ένας τέλειος συνδυασμός κλασικού παιχνιδιού διαχείρισης χρόνου εστιατορίου με νέα πράγματα που προστέθηκαν. Απλώς αποθηκεύστε τα πετράδια σας για αναβαθμίσεις, καθώς ορισμένες αναβαθμίσεις χρειάζονται πολύτιμους λίθους. Αλλά μπορείτε εύκολα να τα αποκτήσετε από το εβδομαδιαίο στήθος, να ολοκληρώσετε νέα επίπεδα ή απλώς να τα αγοράσετε σε φθηνή τιμή. Ένα από τα σπάνια παιχνίδια για κινητά με καλή διαχείριση χρόνου.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά σε ορισμένα καταστήματα (κύλινδροι και μανιτάρια), έχω αρκετά σταθερά προβλήματα με οποιοδήποτε αντικείμενο προσπαθώ να χρησιμοποιήσω, χωρίς να πηγαίνω εκεί που προσπαθώ να το βάλω. Αυτό επιβραδύνει το παιχνίδι μου, προφανώς, και κάνει τους θαμώνες μου να γίνουν ανυπόμονοι και να φύγουν. Αυτό δεν συμβαίνει στο κατάστημα με φίλτρα ή στο μαγαζί με τα σπαθιά, και μου αρέσει πραγματικά το παιχνίδι, επομένως εξακολουθώ να δίνω τέσσερα αστέρια.
Βαρετό 😑
Ένα τόσο χαριτωμένο παιχνίδι! Λατρεύω τα γραφικά, χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να πληρώσω, αλλά ξέρω ότι οι ομάδες ανάπτυξης παιχνιδιών χρειάζονται χρήματα! Αλλά μου αρέσει η διάταξη και ο έλεγχος του παιχνιδιού ανυπομονώ να προχωρήσω στην ιστορία και να δω πόσο μακριά μπορώ πραγματικά να φτάσω.
Το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ υψηλό κατά τη γνώμη μου. Φαίνεται διασκεδαστικό, αλλά ακόμα και αν ξοδεύετε χρήματα και έχετε όλες τις αναβαθμίσεις, είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε ακόμη και το πρώτο επίπεδο.
Το ίδιο με το πρώτο παιχνίδι, εκτός από περισσότερες δυνατότητες που απαιτούν premium νόμισμα χωρίς κανέναν τρόπο να το κερδίσετε εκτός από την πληρωμή. Οι κανονικές αναβαθμίσεις κοστίζουν premium νόμισμα. Αφαίρεσε τη δυνατότητα παρακολούθησης διαφημίσεων για premium νόμισμα.
Potion Punch 2: Фантазийное Кулинарное Приключение Аркады lkt
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλά και μου άρεσε πολύ, αλλά επειδή είμαι περίεργος το διέγραψα και λίγα λεπτά μετά κατέβασα ξανά το παιχνίδι και συνδέθηκα στον λογαριασμό μου και συνεχίζει να επαναλαμβάνει το επίπεδο 2 ξανά και ξανά όσες φορές κι αν επαναφέρω το τηλέφωνό μου ή απενεργοποιήσω το παιχνίδι φαίνεται ότι θα πρέπει να το διαγράψω και να το κατεβάσω ξανά😔
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games آرکیڈ vchx
Έχω φτάσει στα μισά αυτής της ιστορίας παιχνιδιών και είναι τόσο υπέροχο! Η ιστορία είναι απλή αλλά διασκεδαστική, τα γραφικά είναι πολύχρωμα και χαριτωμένα, το παιχνίδι είναι απολαυστικό και μοναδικό! Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι όπου αναγκάζεστε να πληρώσετε τελικά χρήματα για να προοδεύσετε ή να βάλετε διαφημίσεις στο πρόσωπό σας! Στην πραγματικότητα, παρακολουθώ οικειοθελώς διαφημίσεις για ανταμοιβές γιατί το κάνουν να αξίζει! Λατρεύω τα παιχνίδια τύπου "διαχείρισης εστιατορίου/καταστημάτων" και αυτό είναι μακράν το αγαπημένο μου που έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό! Συστήνω ανεπιφύλακτα
Το λατρεύω! Ολοκληρώθηκε το πρώτο χωριό χωρίς να ξοδέψω καθόλου 💰 Το δεύτερο χωριό δεν με αφήνει να το κατεβάσω. Παρακαλώ διορθώστε! Θέλω να συνεχίσω να παίζω γιατί είναι φοβερό!
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει το σύστημα μάνα με εργάτες. Μακάρι αντί για αγορές εντός εφαρμογής, να μπορούσα απλώς να αγοράσω το παιχνίδι και να μην χρειάζεται να περιμένω να ξαναγεμίσει η γραμμή mana μου. Καταλαβαίνω ότι έχει ρυθμιστεί με αυτόν τον τρόπο για να είναι επικερδής, αλλά γίνεται ενοχλητικό.
Είναι μια νέα και βελτιωμένη γροθιά φίλτρου και μου αρέσει. Μου αρέσει η προσθήκη ηρώων και η αναβάθμιση των θαμώνων μηχανικός. Αν και, ανησυχώ ότι το παιχνίδι θα φτάσει σε ένα σημείο όπου η πρόοδος θα είναι εξαιρετικά δύσκολη χωρίς τις "απαραίτητες" αναβαθμίσεις των οποίων η τιμή είναι τσουχτερή. Μου αρέσει μια πρόκληση, ειδικά αν δεν αισθάνομαι άδικη, αλλά ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην απομακρυνθεί από αυτήν.
Λατρεύω τα γραφικά του παιχνιδιού καθώς και το άγχος. Είναι διασκεδαστικό να τελειώνεις, αλλά μπορείς να αποσπαστείς εύκολα.
Για να συνδεθείτε, προτείνω το 1ο potion punch ομαλό και άνετο για παιχνίδι
Ουάου! Δεν περίμενα ότι αυτό το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ στο PH. Έπαιξα potion punch 1, το οποίο ήταν φοβερό. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά η καλύτερη έκδοση του πρώτου. Τα χειριστήρια έγιναν απλούστερα, οι μηχανισμοί παραμένουν οι ίδιοι. Προστέθηκαν νέα συστήματα που είναι πραγματικά υπέροχα! Μια ανησυχία για μένα είναι η διαδικασία φόρτωσης, παίρνουν περισσότερο όσο περισσότερο παίζω. Έτσι, έπρεπε να επαναφέρω το παιχνίδι.
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά χρειάζεται ακόμα κάποιες βελτιώσεις. Συνεχίζει να καταρρέει μετά από κάθε γύρο και η μάνα δεν αναγεννάται όταν είστε εκτός σύνδεσης. Αλλά αν διορθώνονταν, νομίζω ότι η εμπειρία παιχνιδιού θα ήταν πολύ καλύτερη
Είμαι λάτρης του παιχνιδιού διαχείρισης χρόνου και δεν βαθμολογώ σχεδόν τίποτα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που κυκλοφορούν! Όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά οι διαφημίσεις είναι ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σε σύγκριση με άλλες. Αν είσαι καλός, μπορείς να περάσεις και να αγοράσεις όλες τις αναβαθμίσεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις πραγματικά χρήματα. Αγόρασα ένα loot pack για να υποστηρίξω τους δημιουργούς του παιχνιδιού γιατί το αξίζουν! Η ιστορία είναι χαριτωμένη και λειτουργεί διαφορετικά μαγαζιά καθώς ταξιδεύετε σε διαφορετικές χώρες... συνιστάται ανεπιφύλακτα! Εγκαταστήστε το παιχνίδι δεν θα απογοητευτείτε!
Ωραίο παιχνίδι όπως το πρώτο, αλλά προσθέστε άσπρο και μαύρο θέση😁
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να το συνδέσω στο Facebook μου λέει ότι η σύνδεση στο Facebook δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν την εφαρμογή. Δοκίμασα να επαναφέρω το τηλέφωνό μου και να απεγκαταστήσω την εφαρμογή και να εγκαταστήσω ξανά και εξακολουθεί να το λέει. Προς το παρόν, η αποθηκευμένη πρόοδός μου έχει φύγει. Ελπίζω να διορθωθεί.
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games آرکیڈ vchx
Το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά μόνο 1 πράγμα. Ξέρετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν κάποια περιγραφή για την αναμονή. Όπως εμένα, απλώς συνεχίστε να περιμένετε την περιγραφή που τόσο βαριέμαι και με κάνετε να νιώθω λίγο άβολα
Εντάξει καταρχάς, το artstyle και η απλότητα του περιβάλλοντος είναι κορυφαία! Αυτό έκανε το παιχνίδι πιο ικανοποιητικό. Τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο δύσκολα καθώς προχωράτε, αλλά δεν είναι σε σημείο που να είναι φυσικά αδύνατο να το κάνετε. Το παιχνίδι είναι πολύ δημιουργικό, μου άρεσε όταν χρησιμοποιούσαν τα μωρά δράκους για να ψήσουν τα ψάρια. Μου αρέσει τόσο πολύ, θα το συνιστούσα σε όποιον είναι αξιοπρεπής στη μαγειρική και στα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. 💕
Τα γραφικά των εφαρμογών είναι καλά. Το gameplay είναι επίσης καλό. Όμως έχω παρατηρήσει ότι κατά τη φόρτωση της εφαρμογής, εάν το διαδίκτυο της συσκευής δεν είναι ενεργοποιημένο, ο αριθμός μάννας δεν αυξάνεται. Δείχνει +1 μετά από 10 λεπτά. Ούτε ο μετρητής χρονομέτρου πέφτει στο 0 από 10, ούτε ο αριθμός μάννας αυξάνεται κατά ένα. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα, ώστε να λειτουργεί και εκτός σύνδεσης. Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι πολύ καλό.
Στο επίπεδο «καλαμάρι», δεν μπορώ να δώσω τον κύλινδρο στους θαμώνες. Δεν ξέρω γιατί συντρίβεται. Οπότε δεν μπορώ να το παίξω άλλο.
Μου άρεσε η συνέχεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καταπληκτικά γραφικά και είναι πολύ πιο απαιτητικό. Αλλά έχω ένα παράπονο. Γιατί το mana δεν ξαναγεμίζει ακόμα και αφού έκλεισα το παιχνίδι για 12 ώρες; Μόνο όταν άνοιξα το παιχνίδι ξεκινάει το χρονόμετρο μάνα. Αυτό συνέβη αρκετές φορές και είναι αρκετά ενοχλητικό, δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τους εργάτες. Παρακαλώ, διορθώστε αυτό το συντομότερο
Atlantis: Alien Space Shooter Action whk
Ενώ το gameplay είναι καλό και σταθερό, το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει αφού ολοκληρώσω ένα επίπεδο. Εξακολουθώ να λαμβάνω τις ανταμοιβές μου αφού τους νικήσω, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να κολλάει ακόμα και μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου μου.