Post by prefmalpamaramb on Feb 12, 2022 5:39:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Ова игра је слатка и стварно је волим и волим. али има превише закључаних ствари, посебно косе и све одеће и ствари, па вас молим да порадите на томе❤
ово је супер, али остале ствари су закључане па не могу да пробам, молим вас откључајте......И тако је споро да се инсталира...тако ДОСАДНО
Мислим да је срање 100% у заостајању и углавном су све добре ствари закључане и неки људи стварно воле добре ствари и можда неће моћи да приуште уплату па видите да мислим да би све требало да буде откључано и то је моја рецензија .
Обожавам ову игру, али све цоол ствари су закључане. Зато отворите резервни део. јер људи то себи не могу приуштити. Морате платити за то.
My Talking Angela Εύκολα gvj
Има много огласа. Нека места у игри на која не можете ићи. Али стварно добра игра
Ако бисте могли да ажурирате униформе и плесне покрете...додајте још ствари шминки и фризури... Такве ствари би ово учиниле много забавнијим с обзиром да људи плаћају да све буде откључано додајте чешће.
ово је била сјајна игра. Да будем искрен, било је неколико додавања у 5 минута око 3 или 4. Али сама игра је била добра😀😝🤠🦄🤷♀
Супер :-) :-) :-) :-) супер
Било је скромно досадно, графика је чудна, нема смеђе и црне боје за косу коју мрзим. Али одећа је лепа, као и плесови, па ћу пустити да све то прође, такође искључите интернет да бисте избегли рекламе.
ЗАИСТА ми се свиђа ова игра, али не могу да јој дам 5 звездица јер бих заиста волео да има више драме или приче, а такође бих волео да је сваки више ликова укључен. Осим тога, волим ову игру, то је једина ствар коју треба да промените. Одговорите и промените ову игру на боље. Хвала вам што сте креирали ову игру и надам се да ћете ову игру учинити бољом. Надам се да ћу видети нове промене и тада ћу можда моћи да овој игри дам 5 звездица.
Свиђа ми се начин на који можете гласати
Најгора игра коју сам икада видео!!!!!
Апсолутно ми се свиђа ова игра.... стварно је забавна.. али желим да кажем нешто да ажурирате своју игру где можете изабрати маску зашто само једна девојка носи маску?? Све навијачице прво морају да носе заштитне маске, изгледа веома чудно ...... па вас молим да то поправите ... хвала ....
Одабрао сам нијансу боје која је била тамно браон и када је мој лик на огледалу и окренем предњи део постаје бела, а задња постаје црна, не свиђа ми се. МОЛИМ ВАС, промените то или ћу дати још лоших коментара на друге ужасне ствари у игри. Хвала вам.
Мислим да је одлична
Добра је игра, али већина ствари је закључана и треба им прави новац да их отворе, молим вас ослободите их иначе је то јако добра игра
Игрица је феноменална!!!!! Обожавам Цоцо игре.😀
нема смисла да морате да платите за све.... и гледајте рекламе да бисте добили ствари бесплатно рекламе су већ досадне плаћати 10$ је још досадније... игра је забавна, али они огласи и морају да плате чини мање забавним
Ограничени избори су разочарани. Понављајући гласови навијања натерали су ме да искључим звук. Прекомерни огласи су ме искључили за неколико минута. Желео бих да изаберем своје име, боју коже и да имам више контроле над изгледом. Додиривање екрана током рутине било је тешко. ако притиснете дугме, али то неће учинити ништа и тврдим да сам пропустио. Двоструки додир је био гори и требало би га елиминисати. Можда покушајте да превучете шаблон уместо тога.
Игра је одлична, али одећа је супер скупа и ту цену називате попустом.
치어리더 댄스 팀 시뮬레이션 iye
Тако досадно, али то ме тера да решим своје проблеме
Зашто ово не могу да преузмем🤔 Заиста сам тражио да је играм, али када сам је инсталирао био сам тако изнервиран јер ће се на крају све поновити зашто ПОПРАВИТЕ ОВУ ИГРУ МОЛИМ ВАС!!!!!!!!
Ово је лепа игра али бања и. итд. који је закључан .и. досадна игра има мање нивоа које сада можете побољшати хвала вам
Не свидја ми се коци
Свиђа ми се ова игра, али волео бих да можете да откључавате ствари сваки дан као у игри гимнастике, осим што је то прилично добра игра
Онако је
Тако је забавно и кул. Изазови у игри су тако кул да је запањујућа па ако желите да играте боље, рецимо да се забавите, веома је кул и хтећете то, обећавам вам збогом
Превише огласа, али игра је забавна...
Игрица хе стварно дивна...узивам у свим цоцо плаи игрицама волим када су у питању такмицења
СУПЕР Прелепа је игрица
Даће 5 када га поправите од смрзавања. Плаћам без додатака. Леде се само неколико минута од играња. Немам овај проблем са играма за које добијам додатке!
Ова игра је добра и све осим бање и неких других ствари је закључано што је срање. Заиста бих волео да је једна игра кокоса бесплатна, ништа за платити
Ужасна игра. Када достигнете 1. место на ранг листи Супер Старс, цела игра греши и не можете је поново играти. Исправите ову грешку. Хвала вам.
Игрица је супер сам се јако дуго инсталира па зато 4 Звездице али је углавном супер!!😎😎
Ова игра је одлична, препоручујем је свима и ћао, пусти ме да играм још 150 рунди овога
Ова игра је у реду Али има неколико ствари које ме муче 1. Све је углавном закључано 2. Када се понекад њихов рад преокрене, сукње им се подигну и можете видети Знате. 3. СКИНИТЕ БРАВЕ
девојка изгледа мрачно у стварности али бело у огледалу љубазно реши овај проблем ако ионако желиш претплатнике све остало је лепо
Има толико огласа. Све добре ствари су закључане и моја мама не може да плати робук и ово. Па молим те, можеш ли то да поправиш 😊😊😀
Заиста заиста уживам😍 у овој игри морамо да се облачимо и шминкамо 😉итд.морамо да играмо и још активности и немамо много реклама 😄такође.и они су победници.💓
Ова игрица је најбоља, скинуо сам је за своју ћерку и јако јој се свиђа. Наставите тако са кокосовом игром, чак и када има неких закључаних ствари, то је забавна игра
치어리더 댄스 팀 시뮬레이션 iye
Ово је веома лепа 👍 игра. Моја ћерка воли ову тако фантастичну игру. Ја нема бање и друге ствари су закључане. Али било је лепо.
치어리더 댄스 팀 시뮬레이션 iye
Мрзим што увек има рекламе, а ви немате све за себе. али то је стварно добра игра
свака ствар коју морате да купите и она вам говори шта да радите БЕЗ ЗАБАВЕ
Лоша игра света Ваша игра се не отвара на мобилном телефону, то је било губљење времена и губљење меморије и губитак интернет конекције само рекламе. 😈😈😈😤🐱💪
Волим игру, али имам неких проблема, волео бих да је више ствари бесплатно и кад год добијем нешто додавањем, то нестаје! Такође мрзим што се Миа и неко забављају, то је одвратно! 😳 Молимо поправите ово, али генерално ми се свиђа, препоручујем
Ова игра је толико досадна да је скоро све закључано