Post by prefmalpamaramb on Feb 12, 2022 5:42:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
משחק מצחיק ומהנה ממליצה בחום🔥🔥🔥
תלבושת הג'ינג'ר המדברת 7 משעממת אבל תלבושת טום מדברת 7 ואנג'לה מדברת זה משחק טוב
שווה להוריד בשביל הכיף
אין להוריד! שיחקתי את המשחק הזה שנים כשהייתי ילד ואז החלטתי לשחק בו שוב ונזכרתי בתיאוריית אנג'לה המדברת אז צילמתי צילום מסך והגדלתי את העיניים שלו וראיתי גבר בווינדו ותו לא. עכשיו אני מאוד מפחד כששיחקתי בו בערך 5-7 שנים ואני נשבע שראיתי משהו זז בעיניים שלו בבקשה אל תוריד
משחק מגניב! אני ואחותי הקטנה לפעמים משחקים בזה. אבל שמעתי כמה ביקורות שאומרות שיש האקר בעיניים של ג'ינג'ר, כמו אנג'לה, אני לא חושב שאורד את זה שוב! עריכה: אל תסמוך על אף אחד שאומר את זה ילדים!: היי ילד רוצה ממתקים בחינם? היי ילד רוצה רובוקס בחינם? היי ילד רוצה כסף חינם? היי ילד רוצה כמה Vbucks בחינם?
שנה את דעתך המשחק הזה רדוף מדי כמו מדברת אנג'לה יש גבר הוא העין שלו!!!!!!!!!! אני לא צוחק!
אני ילד וגם ראיתי גבר בעיניים של ג'ינג'ר ובחלון. כל המשחקים של תלבושות 7 הם הכי גרועים היום התקנתי כל משחק של תלבושות 7 וראיתי גבר וחלון בעיניים של כולם ומדברים את אנג'לה ואנג'לה המדברת שלי שונות אבל אל תתבלבלו אני מדבר על אנג'לה מדברת לא אנג'לה שלי מדברת . Talking Angela הוא המשחק הכי מפחיד בתלבושות. אם אתה רוצה להגיד כל מילה ב-3 לפנות בוקר לאנג'לה המדברת, כמו מה השעה שאתה אומר לעצמך מול אנג'לה היא אומרת 3 לפנות בוקר
אבל נחמד אחר כך משעמם...
ראיתי חלון ואדם לבן בעיניים ג'ינג'יות. האיש המשיך להביט בי בכל פעם. אני ממש לא אוהב את משחקי החתולים האלה אבל הסתכלתי שוב בעיניים ולא ראיתי כלום אחרי. חשבתי שזה רק המוח שלי אבל אז הסתכלתי שוב. הפעם יכולתי לראות את האיש מחזיק סכין מרחוק מהחלון. המשחק הזה עושה לי את הצמרמורת. אה, ואם אתה נכנס למצב טיימר מברשת שיניים, אתה יכול לראות חלון ודברים בעין שלו. אל תשחק את המשחק הזה
הסיבה שבגללה דירגתי אותו בשני כוכבים היא בגלל שזה משחק מהנה אבל אם תסתכל בעיניים של ג'ינג'ר תראה גבר במסכה בבקשה תקן את האפליקציה הזו!!!!
ראיתי משהו בעיניים שלו! אל תוריד! ראיתי בעיניו כמו זקן!
ראיתי משהו בעיניים הוא כמו חלונות מצמררים אני לא אוהב את המשחק הזה
בדיוק התכוונתי להוריד אבל הסתכלתי בבקורות וממש הפחיד אותי על המצלמה ועל הילד השמן רצח אז אני לא מורידה בחיים יותר אז מבקשת סליחה מחברת תלבושת 7 ומי שהמציאה את המשחק הזה. 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨
קצת כיף אבל משעמם
אני בהחלט אוהב את זה. גם אחותי מאוד אוהבת. היא כל כך אוהבת את התמונות. היא חושבת שהאחרון כל כך מצחיק😂.
יפה
יולו אוהב את המשחק הזה, צריך מטבח וחדר שינה וגן משחקים אז דירוג אותו ב-2/5
היי מה קורה!? אז באתי להסביר לכם כמה סיבות לא לשחק בזה...💝, אמממ😃 יש לחתול הזה עיינים😺, אוקיצר העיינים שלו...מצלמות אז כן כן עם תראו במישחק יש סוג של כמה תמונות, אין לי מושג מה זה. ..😉 אבל זה אקרים שרואים אתכם לאתם משחקים!!😔 אז אל תתקינו ביוש יום נעים מקווה שהבנתם!!😁
החתולה הלבנה לא טובה
משחק טוב אבל למה הם גבר בעיניים של ג'ינג'רס עם מסכה לבנה? שיחקתי המון משחקים וראיתי מישהו בעיניים שלו. אני לא חושב שזה מיועד לילדים. אם זו בדיחה תבטל את זה כי זה לא מצחיק ומפחיד ילדים. כמו שילדים יפחדו לראות גבר עם מסכה לבנה רק מסתכל עליהם. נא לתקן את זה ולהפוך משחקי ילדים חדשים לידידותיים יותר לילדים ללא גבר או משהו שדומה לאדם שהוא חבוי בעיניהם.
סופר מפחיד. צפיתי בסרטון על זה ורציתי לבדוק את זה. הורדתי ot ופתחתי את האפליקציה. כבר האפליקציה מפחידה. הסתכלתי היטב לתוך העיניים .... מכיוון שיש לי סמסונג לא הצלחתי לצלם מסך. אבל אוי, יש גבר שבוהה בך. ובכל פעם שדיברתי זה התקלקל והשמיע קולות מצמררים... אין להוריד. סופר מצמרר לעזאזל
אין מה לעשות אף פעם. השמועות לא ממש נכונות עד כמה שאני רואה. אחרי שקראת את הביקורות, אתה חושב שזה מפחיד ומדמיין את האיש בתוך עיני הג'ינג'ר. אני לא רואה אף אחד מלבד העיגולים הלבנים שיש בעיניו. מנקודות מבט שונות, זה נראה אחרת ואתה יכול לסרב להקליט את הקול שלך. אבל אל תבקש. מאוד משעמם.
לא כדי להוריד
משחק כיף
די
נחמדה מאוד ילדים קטנים מתחברים אליה !👌
Among Us ஆக்ஷன் jhmu
המשחק הזה כל כך חמוד אבל במשחק הזה יש רק כמה דברים לשחק
אני לא האמנתי בהתחלה אבל אז אני התקנתי , עשיתי לו סקרינשוט , וגיליתי שאם אתה מסתכל בתוך העין שלו אתה תראה חדר בעין אחד ובעין השניה ראיתי דמות מאופלת
אל תשחק במשחק הזה אני רק ראיתי גבר וחדר אתה ילד אבל אל תשחק במשחק הזה אתה תראה גבר כמו שראיתי גבר שני גבר וחדר אבל אין לך את המשחק הזה אתה תראה גבר אתה תשחק משחק ב-3 לפנות בוקר, בגלל זה אני נותן 1
כל שאר האנשים משקרים, היה עותק של המשחקים לדבר__ שנפרצו אבל לא המקור הוא גרוע. רק המזויף וזה הוסר לפני שנים, המשחק המזויף הוסר והבעלים נעצר זה ושאר המשחקים המקוריים בטוחים
המשחק הזה מאוד מעניין
זו אפליקציה נהדרת כי אפשר לשחק עם הטישו חחחח... בגלל זה אני אוהב את האפליקציה הזו😍😍😍
המשחק הזה מאוד מצחיק
מאד נחמד
אני אוהב את האפליקציה הזו כי היא כל כך חמודה ומתוקה ונחמדה ומגניבה ומצחיקה כל כך כיף עם החברים שלך
המשחק הזה ממש מפחיד! שמתי רק סקירה של כוכב אחד כי יש גבר בתוך העיניים שלו והחלון שלי! אז מחקתי את האפליקציה. PLZ אין להוריד! זה יכול לראות אותך ולרדוף אחריך!
אממ אל תאמין באינטרנט יותר מדי Ppl אומר שאם לא נסיר אותו RN נחטוף כמו שאני משחק בזה כשהייתי בן 6 עדיין לא נחטפתי🙄 אל תאמין יותר מדי
המשחק מצחיק אבל הדבר שאני רואה בסרטון לפני שאני מוריד שונה ממה שאני רואה אז אני יכול לתת שלושה כוכבים
זה כל כך חמוד ושחק משחק מלא
אז שיחקתי את זה כשהייתי צעיר יותר ואז הסרתי את זה ואז אני משחק את זה שוב וראיתי כמו טלוויזיה או מחשב וגבר נמצא שם זה כמו לראות בטלוויזיה או במחשב
זה משחק נהדר אבל הוא התחיל להתרסק עליי עם פרסומות
זה משחק מגניב אבל יש משהו מפחיד, היא רואה אותך מוזהרת
זה כיף אבל בבוקר כשאני מסתכל בעיניים שלו זה כמו גבר רזה או שהוא גבר
בסדר....
משחק נחמד אני אוהב את המשחק הזה 🙂 🙂 מאוד
ואתם יודעים שיש פה פדופיל שמסתקל הלכם
אל תתקין את המשחק הזה! אני יודע שכמה אנשים אומרים שזה מזויף אבל זה לא. יש גבר וחלון ברקע. זה יכול להיות האקר או לא אבל פשוט אל תיקח שום סיכוי! (זה בדיוק כמו משחק אנגליה מדבר וילדה נעלמה בגללו!) ואתה כנראה לא רוצה להיחטף בגלל לראות אם יש משהו בעיניים שלו! שוב אל תתקין את המשחק הזה!!!! (נ.ב. סליחה על שגיאות הכתיב) אבל עדיין אל תתקין את המשחק הזה!!!!!
הוא כזה חמוד , אבל לא מענין . סורי❤❤