Post by prefmalpamaramb on Feb 12, 2022 5:49:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
👌👌👌👌👌👌👌Skvělé
"Mi, mi!" Pro milovníky králíčka Bugse, kačera Duffyho, kohoutka Uličníka kukačky silniční a jeho věčného rivala - kojota Willyho je to úžasné odreagování. "Tádydádydá. To je všechno, přátelé!" :-D
Zatím dobré 👍
pěkné, ale pokud budu ztrácet spoustu času, stále bych to prošel, ale idk, tato hra byla nejlepší hra
Bruh zamrznu pokaždé, když se přihlásím a vyžádám si odměny, pokud se to bude opakovat, odinstaluji se!
Dobrá animace. Hra se ale hodně zasekává uprostřed.
Krásně zpracovaná hra. Ale já už jsem na to moc starý
Looney Rush 2021 : Rabbit Tunes Dash - Stáhnout Apk
Od nedávné aktualizace nemám přístup ke hře. Po kliknutí na aplikaci se otevře a pak mě vyhodí. Aplikaci jsem mnohokrát smazal a vymazal. Stále to nefunguje. Nikdy se mi to nestalo. Obvykle bych dal 5 hvězdiček, ale kvůli problému jsem to musel změnit na 1. Poslal jsem e-mail s nápovědou k této aplikaci a stále jsem nic neslyšel. Prosím pomozte! Baví mě to hrát aplikace. Stále mi nepomohli s vyřešením tohoto problému. Kontaktoval jsem každého, o koho mě požádali. Právě jsem pobíhal!!!
Velmi zábavné a zajímavé, nejsem si jistý, jestli tam nejsou nějaké chyby událostí nebo něco, co způsobuje, že se některá z událostí Space Jam nezobrazuje, i když jsem na to dostal upozornění, není tam. Doufám, že to dokážete opravit, děkuji.
Dobrá hra, ale pořád mrzne. Bez ohledu na to, co dělám, zahraju si chvíli, pak mě zamrzne a budu mít problém hru znovu otevřít.
nepoužitelný. neustále padá. neztrácejte čas ani peníze. aktualizace - stále nestabilní. nelze se dostat přes obrazovku načítání. 😡😡😡
Nesmírně zklamaný. Je to více než 2 měsíce, co jsem prezentoval problém kritické chybové zprávy, která se zobrazuje na obrazovce načítání. Stále žádné řešení, když jsem s nimi naposledy mluvil, řekli mi, abych přestal posílat zprávy, abych počkal na e-mail. Už je to měsíc.
Looney Tunes World of Mayhem - Hry - Seznam
Grafika je úžasná. Ale hra se nyní obrátila v přetížení vás výbavou, ale méně možností, jak zvýšit své tony.
Je až zahanbující, kolik času a zábavy jsem si z této hry odnesl. Jak již bylo řečeno, tato hra prochází změnami, které mě několikrát donutily skončit. Současné změny způsobily, že dlouhodobí hráči už nemohou dělat téměř nic příjemného. Kdykoli free-to-play hráči najdou oblasti hry, ve kterých mohou dobře postupovat a být konkurenceschopní, vývojáři najdou způsob, jak je znervóznit. Skvělé strategické bitvy! Skvělé postavy a nostalgie! Tolik dobrý, ale...
Dobrá hra, pokud se domníváte, že vývojáři nemají přesně plán a možná ani neví, co dělají, ale snaží se tím konceptem jen bavit. V této hře není nic svaté, cokoli lze změnit, k lepšímu nebo horšímu, nebo kdykoli odstranit, bez varování. 2-3krát ročně hry dostanou facelift. Nedávejte tedy vajíčka do jednoho košíku, rozhodně se neobtěžujte utrácet peníze za rozvoj týmu.
Dobrá hra, ale jednoho dne jsem se šel přihlásit, ale nedovolilo mi to, říkalo to "promiň, došlo k chybě, restartuj", takže to zkouším znovu a znovu a tak dále, tak dále, ale nemohl jsem se dostat, pokud byste to mohli opravit To bych chtěl a křičet na displej telefonu mi na streptokoku v krku nepomáhá. Edit: nevadí, pustí mě to dovnitř, ale teď se to zpožďuje a nemůžu na nic klepnout, aniž bych musel vycouvat a vrátit se do hry, také vaše hry jsou peníze, stejně jako vaše hry marvel
Looney Tunes™ 메이헴 월드 - RPG 롤플레잉 oko
Na zabiti casu dobre, ale jinak klasicke p2w. Premrstene nevyvazeny valentinsky event, kdy na me na lvl 16 utoci lvl 25 a nemam sanci ziskat truhlu zpet... V tomto znacne zklamani...
Dobrá hra jen nevim proc to museli zkurvit v soubojích vam nedovolí abyste utocili na koho chcete doufam ze to hodlaji zpravit
Je to super hra
Příliš mnoho chyb..hra se pořád seká .. málokdy naběhne napoprvé..dříve v pohode
Každý týden je pro hráče F2P přísnější a přísnější, aby si hru užili. V zásadě, pokud chcete dělat mise, musíte ZAPLATIT. Opravte to a já opravím svou recenzi s 1 hvězdičkou.
Poslední 2 dny se hra nenačte. Musel jsem hru odinstalovat a znovu nainstalovat a stále nefunguje správně. Už mám té hry asi dost.
Vívojáři jsou blbí
Aktualizace: Stále se to zhoršuje všemi možnými způsoby Vývojáři neustále omílají každou dobrou věc v této hře a snaží se utrácet peníze na každém jejím aspektu. Nestahujte tuto hru, pokud nejste natolik blázniví a pošetilí, abyste za ně utratili jmění. Zdá se, že její vývojáři ji chtějí brzy ukončit. Už se nestará o nové hráče a vývojáři nikdy nedodrží své slovo, takže buďte dostatečně chytří, abyste jim nepřinesli žádné příjmy, protože budete otevřeně podělaní
Tyhle hry se mi líbí. Ale je tu problém: - Je velmi těžké získat jackpot z každého roztočeného kola (denního, prémiového, mega, reflektoru a dalších) - Musíte utratit své peníze, abyste odemkli legendární toon - V regionu akce, proč nejsou roztočená kola získat legendární toon? Pokud máte jackpot, můžete zatočit kolem a získat jeden legendární toon z jejich regionu (tentokrát tam není) - Můžeme získat všechny legendární toony z cesty do legendární?
Ta hra byla tehdy úžasná, dokud se nezačala více zdržovat a tak mě to někdy bezdůvodně vyhodilo z her.
ville former conducteur Jeux Aventure kaz
Looney Tunes™ Mundo Insano RPG hof
Looney Tunes™ World of Mayhem Ролеви qaq
Dobrá hra, ale lebron James hru příliš zjednodušil a kvůli tomu jsem ztratil zájem o hru
Looney Tunes™ World of Mayhem Ролеви qaq
hra zatim pekna a zabavna,ale nejak nevim jak se dostat u postav na vic nez 10 level.
Nejlepši RPG vůbec
Fuj! Tato hra je velmi špinavá. Kdykoli se pokusím hrát, říká „kritická_chyba“. Doporučil bych to opravit.
super
Looney Tunes™ 메이헴 월드 - RPG 롤플레잉 oko
Dobře drak
Po snížení hodnocení z 5 hvězdiček na 2 nyní zvyšuji hodnocení na 4. Rok 2021 byl svědkem zavedení změn designu, které účinně řešily ty nejkřiklavější nedostatky. Ve skutečnosti tyto změny fungovaly mnohem lépe, než jsem se odvážil doufat. Dnes hra nabízí zábavný taktický boj s ohromnou flexibilitou v designu týmu. Faktorem, který brání hodnocení 5, je příliš častá chyba/problém s výkonem. Zákaznický servis je vynikající, ale podávání stížností je únavné.
Looney Tunes™ World of Mayhem رول پلیئنگ euwe